Ullerød Bevæger Sig

I 2021 og 2022 har vi afholdt Lokal Dysten Ullerød i samarbejde med DGI. 

Lokal Dysten var et gratis event for alle i lokalsamfundet, hvor man gik, løb eller cyklede så mange kilometer som muligt på to timer. 

I september 2023 afholdte vi et velgørenhedsløb med titlen "Ullerød bevæger sig". Målet var at samle vores lokalområde om noget aktivt og samtidig samle penge ind til et godt formål. Valget faldt på Psykiatrifonden. Alle kunne komme forbi og løbe eller gå en runde ved Naturlegepladsen i Ullerød og for hver runde kunne deltageren donere et beløb. Omkring 150 mennesker deltog, både børn, unge og voksne, og vi samlede 10.775 kr. ind, der gik direkte til Psykiatrifondens arbejde.

Arrangementet lod sig gøre fordi, så mange mødte op, fordi frivillige fra klubben hjalp med det praktiske, og fordi Nordefonden støttede med 10.000 kr. der bl.a. gik til udstyr og annoncering. Place2live og SuperBrugsen bidrog med vigtig forplejning.


Vi gennemfører Ullerød Bevæger Sig igen den 2. september 2024. Kom og vær med. Vi samler ind til et godt formål og får en aften med motion og fællesskab.