Løbetræning for voksne

Når du har tilmeldt dig et hold, vil du modtage en træningsplan, der passer til det hold ,du er tilmeldt. Det gælder altså om at finde det hold, hvis niveau og målsætning passer til dig, og derefter vil du modtage en plan, som du kan løbe efter hele ugen.
Tilmelder du dig HVRunners Plus får du adgang til alle vores hold og til at kunne læse alle træningsplanerne.

Alle vores hold starter med opvarmning - tekniktræning og derefter løber vi interval- eller tempotræning. Nogen gange kombinerer vi løbetræningen med funktioneltræning, mobilitets- og styrketræning. 

Vi har nogle dygtige, erfarne og engagerede trænere, som gerne vil lære fra sig og give vores medlemmer gode oplevelser, motivation og nyttige fif til deres løbetræning. Vi stræber efter at gøre træningen så personlig som vi overhovedet kan, selv om det er holdtræning. 

Det sociale og fællesskabet betyder meget, og vi har derfor også altid tid til en hyggelig snak eller et godt grin imellem intervallerne. 


Vi har et årshjul med prioriterede motionløb, konkurrencer, sociale arrangementer og klubevents. Se vores årshjul her https://www.hvrunners.dk/klub/...