Yoga

HVRunners Yoga foregår i Ålholmhallen i Hillerød Vest med dæmpet belysning og afslappende musik. Yogaen afholdes i en rolig atmosfære med en dygtig og uddannet yogainstruktør. Holdet er for alle niveauer. 

Info
Mandag
20:00 - 21:00
Anden sportsgren
Alle køn
Ålholmhallen, Teglværksvej 19, 3400 Hillerød
Alle
200,00 kr. 1. nov

Yoga er et hold for dig der ønsker øget kropsbevidsthed, mere fleksibilitet samt mere ro og velvære i din hverdag. Yoga balancerer styrke med smidighed og bevægelse med meditation. Yoga er med til at styrke og smidiggøre muskler og led og forbereder balanceevnen og koordinationen.  Yoga har derudover en positiv indflydelse på vores kredsløb, nervesystem og restitution. Du vil derfor også opleve en lethed og fornyet energi ved at dyrke yoga. 

Der findes mange forbindelser mellem yoga og løb og de komplimenterer hinanden perfekt. Vi kan bruge den kontrol over vores vejrtrækning, som vi lærer at få under yogaen i vores løb, og så hjælper det at holde kroppen mobil og fleksibel. 

Mød op i fleksibelt og behageligt træningstøj og medbring gerne egen måtte, vand og eventuelt et tæppe. Hvis du ikke har din egen måtte har vi måtter du kan låne. 

Alle kan tilmelde sig HVRunners Yoga. Det kræver ingen særlige forudsætninger.

Aktiviteter

Juni
Man
24
Yoga
20:00 - 21:00
Hillerød Vest Skolen, Ålholmhallen

Trænere

Profile Image
Lærke Ebbenæs
200,00 kr. 1. nov