Trine Hindskov Knudsen

Seje Trine

Trine Hindskov Knudsen den 13/8 2021 

Trine har siden april måned været en fast del af vores begynderforløb, Rookie Runners og hun møder altid op med godt humør og god energi. Trine bliver ved og hun er mega sej hvilket har resulteret i, at hun nu kan løbe seks minutter uden at gå. Trine deler gerne sine løbeture i Facebook Gruppen, hvilket inspirerer de andre på begynderholdet til at få klaret træningen. Læs med her ⬇️

Hvornår og hvorfor startede du med at løbe i HVRunners?

Jeg startede i april, da begynderholdet startede op. Jeg syntes det var en god mulighed for at komme i gang med løb. Når man er på et hold forpligter det lidt mere. Jeg har tidligere løbet selv, men det er mange år siden og jeg var i virkelig dårlig form og det vil jeg gerne ændre.

Hvilken type løb og træning kan du bedst lide?

Jeg er vild med at løbe tidligt om morgenen, især lidt senere på året i september/oktober, hvor luften er lidt køligere men det stadig kan være virkelig godt vejr.

Hvad motiverer dig til at blive ved, når det er hårdt og svært?

Jeg hepper tit på mig selv. Jeg er ofte den der er bagerst, når vi løber med holdet, men så tænker jeg at det er ok og at jeg er god nok selvom jeg er langsom.

Kan du fortælle om den bedste oplevelse du har med løb?

For en del år siden løb jeg regelmæssigt og var i god form. Dengang har jeg prøvet det man kalder “runners High” hvor man bare finder den rigtige rytme og et godt tempo og så har følelsen af at kunne blive ved og ved. Det glæder jeg mig til at nå frem til igen.

Vil du dele dine mål med os?

Jeg vil gerne kunne løbe 3 km i træk og med tiden 5 km. Jeg har aldrig løbet længere distancer, men jeg gad godt at kunne løbe langt, jeg tror bare ikke helt på det!

Hvad laver du når du ikke løber?

Jeg er lærer, mor til en teenager og hundeejer. Jeg træner meget med min hund og så kan jeg godt lide at læse.

Har du et godt råd til dem som gerne vil i gang med at løbe, men som har svært ved at finde motivationen?

Motivation er noget mærkelig noget. I virkeligheden skal man ikke tænke så meget men bare gøre det.