Løbetræning for voksne

I HVRunners har vi følgende løbehold for voksne:


Rookie Runners (0-5 km)

City Runners (3-7 km) 

High Five Runners (5-10 km)

Road Runners (10-21,1 km)

Race Runners (Øvet/konkurrence)


Trail Runners (Let øvet fra 5 km)

Trail Race Runners (øvet/konkurrence)

Når du har tilmeldt dig et hold vil du modtage en træningsplan der passer til det hold du er tilmeldt.
Tilmelder du dig HVRunners Plus får du adgang til alle vores hold og til at kunne læse alle træningsplanerne. 


Vi arbejder ud fra, at det er vores realistiske mål der styrer hvilket tempo vi løber i i intervallerne, og hvordan vores løbezoner er inddelt. Vi arbejder os langsomt frem så vi forhåbentligt undgår overbelastningsskader, så man skal have god tålmodighed når man starter løbetræningen hos HVRunners. Men vi er overbevist om, at det er bedre at give sig god tid til at bygge kroppen op, så den kan klare den belastning det er at løbe. 


Alle vores træninger starter med opvarmning - tekniktræning og derefter løber vi interval- eller tempotræning. Nogen gange kombinerer vi løbetræningen med funktioneltræning, mobilitets- og styrketræning. 

Vi har nogle dygtige, erfarne og engagerede trænere, som gerne vil lære fra sig og give vores medlemmer gode oplevelser, motivation og nyttige fif til deres løbetræning. Vi stræber efter at gøre træningen så personlig som vi overhovedet kan, selv om at det er holdtræning. 

Du kan læse om vores trænere her


Det sociale og fællesskabet betyder meget, og vi har derfor også altid tid til en hyggelig snak eller et godt grin imellem intervallerne. 


Vi har et årshjul med prioriterede motionløb, konkurrencer, sociale arrangementer og klubevents. Se vores årshjul her