Kom i gang

Når du tilmelder dig et hold hos HVRunners får du mulighed for at deltage i vores træning med holdet, som er styret af en af vores dygtige trænere. Vores holdtræning er varieret og alsidig, så vidt muligt tilpasset den enkeltes niveau og tager udgangspunkt i, at vores løbere gerne vil lære om teknik, træningsplanlægning og intervaltræning. derudover får du en træningsplan som du kan træne efter i løbet af ugen. 


Hvis du vil træne på mere end et hold om ugen, kan du tilmelde dig HVRunners Plus. Det kan fx være hvis du både vil løbe trail og landevejsintervaller, hvis du har svært ved at følge planen selv, og har brug for holdtræning for at komme ud, eller hvis du vil supplere din løbetræning med styrketræning eller ekstra tekniktræning. 


Tilmeld dig HVRunners Plus her: https://www.hvrunners.dk/klub/...


Du kan læse om alle vores hold her: 

https://www.hvrunners.dk/klub/...


Når du har tilmeldt dig et hold vil du modtage en træningsplan der passer til det hold du er tilmeldt. Tilmleder du dig HVRunners Plus får du adgang til alle træningsplanerne. 


Vi arbejder ud fra, at det er vores realistiske mål der styrer hvilket tempo vi løber i i intervallerne, og hvordan vores løbezoner er inddelt. Vi arbejder os langsomt frem så vi forhåbentligt undgår overbelastningsskader, så man skal have god tålmodighed når man starter løbetræningen hos HVRunners. Men vi er overbevist om, at det er bedre at give sig god tid til at bygge kroppen op, så den kan klare den belastning det er at løbe. 


Hvis du finder ud af at et andet niveau vil passe dig bedre, kan man altid blive rykket op eller ned. Vi har heldigvis hold til alle niveauer.


Alle vores træninger starter med opvarmning - tekniktræning og derefter løber vi interval- eller tempotræning. Nogen gange kombinerer vi løbetræningen med funktioneltræning, mobilitets- og styrketræning. 


Vi har nogle dygtige, erfarne og engagerede trænere, som gerne vil lære fra sig og give vores medlemmer gode oplevelser, motivation og nyttige fif til deres løbetræning. Vi stræber efter at gøre træningen så personlig som vi overhovedet kan, selv om at det er holdtræning. 

Du kan læse om vores trænere her: https://www.hvrunners.dk/klub/...

Det sociale og fællesskabet betyder meget, og vi har derfor også altid tid til en hyggelig snak eller et godt grin imellem intervallerne.