Løbeprogrammer

Hos HVRunners får du en løbeplan som tilpasses det hold du går på. Det gælder altså om at finde det hold, hvis niveau og målsætning passer til dig, og derefter vil du modtage en plan, som du kan løbe efter hele ugen.

Løbeprogrammerne er bygget op omkring dine løbezoner, hvor du skal holde dig inden for nogle tempointervaller, så du ikke løber for langsomt eller for hurtigt.  Det er nødvendigt med et løbeur hvor du kan se dit løbepace, hvis du skal kunne følge programmerne. 


I løbet af en uge vil du få varieret din træning og have en god balance i mellem mængde og intensitet. Planerne hjælper dig også med at huske restitution og med ikke at løbe for let eller for hårdt. 


Vores programmer arbejder altid hen imod et mål. Det kan fx være Tempo Runners som har CPH Half som målsætning, eller Road Runners som har Royal Run 10 km som målsætning. Her vil programmerne arbejde hen imod holdets mål og sørge for nedtrapning så løberne står klar på startstregen. Programmerne vil også hjælpe med restitution efter et løb, så løberne undgår skader pga. overbelastning.